• Phone+359 2 971 62 40
  • Emailrbg@rbg.bg
  • AddressСофия 1517, бул.Владимир Вазов 40, ет.4
  • Open Hours09:00 - 17:00
  • Phone+359 2 971 62 40
  • Emailrbg@rbg.bg
  • AddressСофия 1517, бул.Владимир Вазов 40, ет.4
  • Open Hours09:00 - 17:00

TURBO-Fix & Go MS полимер лепило

TURBO Fix & Go MS-Hybrid Polymer sealant Gomastit 2001

TURBO-Fix & GO е универсално, трайно еластично, еднокомпонентно монтажно лепило на базата на MS хибриден полимер, не съдържа разтворител или изоцианат, втвърдява се на влага, става еластичен и мек с влажността на въздуха, неутрален, без мирис, с висока якост на сцепление.

Приложение на лепило TURBO-Fix & GO

Залепване в строителството и промишлеността на материали като стомана, алуминий, дърво, ламинат, корк, пластмаса, бетон, камък, мазилка, керамика, дървена ламперия, цокли, декоративни панели, изолационни и акустични плоскости, декоративни корнизи, стенни облицовки, прагове, изолационни материали, полистирол, плочки, естествен камък, и други.

Лепилото TURBO-Fix & GO е подходящ за еластично лепене в сектора на металообработването и машиностроенето, в производството на електрически машини, вентилация и климатизация, автомобилостроене. Лепилото TURBO-Fix & GO е подходящо за всяко свързване, където се изисква високо начално залепване, където съществува опасност от замърсяване при използване на силикон или където след това се изисква покриване с боя. Лепилото TURBO-Fix & GO е приложимо във водна среда. Залепващите детайли не се нуждаят от прикрепяне след прилагане на лепилото. Залепва веднага!

Начин на използване на лепило TURBO-Fix & GO

Еднокомпонентното монтажно лепило TURBO-Fix & GO се прилага само върху чиста, суха, без мазнини повърхност в перфектно общо състояние. TURBO-FIX & GO прилепва към различни повърхности без грунд. За най-добри резултати, препоръчваме употребата на грунд V2 върху не абсорбиращи и V21 върху абсорбиращи повърхности. Залепени метали могат да бъдат веднага точково заварявани и боядисвани на „мокро“. Приложими са повечето обичайни лакови покрития използвани в автомобилостроенето. Еднокомпонентния хибриден MS полимер TURBO-FIX & GO също може да бъде и прахово боядисван, като се излага на температурно натоварване за кратък период по време на процеса на изпичане във фурната (до + 200 °C). За всякакви приложения препоръчваме предварителни тестове за свързване.

Еднокомпонентното монтажно лепило TURBO-FIX & GO се боядисва и с повечето интериорни и екстериорни бои в строителството. Поради разнообразието на лакове и бои на пазара, препоръчваме предварителен тест. Процесът на сушене може да бъде забавен при използване на алкидни бои. Най-добри резултати се получават при боядисване на „мокро“. Лакът в този случай е добре да се нанесе върху уплътнителя в рамките на 4 часа. След почистването с ацетон, детайлите могат да бъдат боядисани по всяко време.
Еднокомпонентното монтажно лепило TURBOFIX & GO е подходящо за лепене на естествен камък, както и да се използва като лепило за монтаж на огледала.Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Rivagips

БЕЗПЛАТНО
ОТВОРИ