• Phone+359 2 971 62 40
  • Emailrbg@rbg.bg
  • AddressСофия 1517, бул.Владимир Вазов 40, ет.4
  • Open Hours09:00 - 17:00
  • Phone+359 2 971 62 40
  • Emailrbg@rbg.bg
  • AddressСофия 1517, бул.Владимир Вазов 40, ет.4
  • Open Hours09:00 - 17:00

Обемно оцветен фиброцимент Tepe Unique Pro

Фасадна облицовка Ташонит - Сайдинг с имитация на камък

циментфазер аквапанел aquapanel cementboard Betopan сайдинг siding Yalipan ялъпан Обемно оцветен фиброцимент Tepe Unique Pro

Обемно оцветената циментова плоскост е пигментирана плоскост от фиброцимент с водоустойчив щит, който предпазва и подобрява естественото покритие на продукта.

Обемно оцветената фиброциментова плоскост предлага модерен градски облик, има здравината на платно с висока плътност. Това е архитектурен панел, който след като е инсталиран веднъж, не изисква по-нататъшна обработка.

Един от начините за оцветяване на фиброциментовите платна е оцветяването на сърцевината на продуктите така, че вътрешната структура на продуктите от фиброцемент да съдържа оцветен пигмент. Обемното оцветяване на платна от фиброцимент обикновено се постига по време на производствения процес чрез добавяне на оцветен пигмент към основния фиброцементен разтвор, който впоследствие се използва за производството на крайния продукти – фиброцимент.

Обемно оцветените плоскости от фиброцимент TepePAN са предназначени за използване във вентилирани фасади на многоетажни сгради, както новопостроени, така и реконструирани, както и за вътрешно облицоване на сгради и конструкции. Предлаганият материал позволява целогодишна суха инсталация, икономична и надеждна реставрация на всяка фасада и намалява топлинните загуби на сградата.

Предимства на обемно оцветените фиброциментови платна в сравнение с повърхностно оцветените:
На първо място, видимостта на всички възникващи дефекти или увреждане на продуктите е сведена до минимум поради факта, че и повърхността и вътрешната структура на продуктите са пигментирани.

Положеният прозрачен покриващ защитен слой дава допълнително предимство на обемно оцветения фиброцимент. По-специално цветът на пигментирания продукт е значително подобрен, когато защитния слой съдържа поне един прозрачен пигмент. По този начин се постига дълбок цвят и по-светъл, блестящ вид в сравнение със същия масов пигментиран продукт, който няма такъв прозрачен покриващ слой.

С оглед на гореизложеното, е ясно, че обемно оцветените фиброциментови платна са едновременно технически и естетично подобрени.

Обемно оцветен цветен фиброцимен through colored Fiber Cement Board TepePAN aquapanel ekobord hekimboard eternit
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Rivagips

БЕЗПЛАТНО
ОТВОРИ