• Phone+359 2 971 62 40
  • Emailrbg@rbg.bg
  • AddressСофия 1517, бул.Владимир Вазов 40, ет.4
  • Open Hours09:00 - 17:00
  • Phone+359 2 971 62 40
  • Emailrbg@rbg.bg
  • AddressСофия 1517, бул.Владимир Вазов 40, ет.4
  • Open Hours09:00 - 17:00

Фиброцимент

Фиброцимент Фиберцимент тепепан варна добрич Бургас Хасково бетопан fibercement fibrecement аквапанел aquapanel hekim board ekobord tepepan tepe betopan

Фиброцимент плоскостите са произведени от цимент, целулозни фибри, подсилващи влакна, добавки (пясък, варовик, пигменти). Плоскостите от фиброцимент, наричан още фиберцимент, са екологичен материал, подобно на циментфазерните плоскости, тъй като не съдържат азбест и са безопасни за здравето, с времето не отделят вредни газове. Няма ограничение в дълготрайността на материала. Фиброциментът в сегашния си вид е разработен през 1980г. от корпорацията James Hardie като заместител на етернитови платна, съдържащи вредния за здравето азбест.
Отличните свойства, като устойчивост на удар и вода / устойчивост на влага в сравнение с други подобни материали, правят фиброциментовите / фиберцимент плоскости перфектния избор за приложения като стенни облицовки, преградни стени и декоративни стени в жилищни, търговски и промишлени сгради, особено там, където се изисква бързо строителство, а чистотата и хигиената са от голямо значение, като училища и болници.
Размерите на листовете варират леко при различните производители, но обикновено варират между 2400 – 3000 mm в дължина и 1200 – 1250 mm ширина (на стъпки от 620 и 600 mm). Този размер намалява отпадъците на място, тъй като жилищните центърц-център.
Външните облицовъчни продукти изискват много малко поддръжка, след като са монтирани и боядисани. По-дебелите/по-плътните фиброциментови продукти имат отлична устойчивост на удар, но по-тънките по-малко плътни продукти трябва да бъдат защитени от удар. В сравнение с дървения сайдинг, фиброциментът не е податлив на термити или гниене.

Тепепан Фиброцимент Фиберцимент екологичен материал фасади
Плоскости от Фиброцимент ТепеПАН

КОМПЛЕКС Boutique Gardens, ВарнаКОМПЛЕКС Boutique Gardens, ВарнаКОМПЛЕКС Boutique Gardens, ВарнаКОМПЛЕКС Boutique Gardens, ВарнаКОМПЛЕКС Boutique Gardens, ВарнаКОМПЛЕКС Boutique Gardens, ВарнаКОМПЛЕКС Boutique Gardens, ВарнаКОМПЛЕКС Boutique Gardens, ВарнаЛовна хижа в гр.Долна баняЛовна хижа в гр.Долна баняЛовна хижа в гр.Долна баняЛовна хижа в гр.Долна баняЛовна хижа в гр.Долна баняЛовна хижа в гр.Долна баняЛовна хижа в гр.Долна баняЛовна хижа в гр.Долна баняЛовна хижа в гр.Долна баняЛовна хижа в гр.Долна баняЛовна хижа в гр.Долна баняЛовна хижа в гр.Долна баняЛовна хижа в гр.Долна баняЛовна хижа в гр.Долна баня
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Rivagips

БЕЗПЛАТНО
ОТВОРИ