Menu
Categories
 
За Dalsan Alci (Lafarge Dalsan)
Print Friendly, PDF & Email
Lafarge_dalsan_130.jpg

Dalsan factory.JPG

Далсан Алчъ А.Ш. е акционерно дружество създадено през 1998г между френската група Лафарж и турската фирма „Далсан Иншаат“. Фирма „Далсан“ е един от най-старите производители на гипсови смеси в Турция, с производство отпреди повече от 75 години.
Днес Далсан Алчъ А.Ш. е с амбицията да стане лидер в Турция в производството на гипскартон и гипсови шпакловачни смеси с търговската марка „Лафарж Далсан“. Компанията е ориентирана към нуждите на клиентите си, предлагайки високото качество на продуктите си и добро обслужване.

PDF_icon_mid.jpgЗаводският производствен контрол е сертифициран в съответствие с EN ISO 9001: 2000

За да може да отговори на нарастващото потребление на вътрешния и външния пазар, „Лафарж Далсан“ инвестира непрекъснато. През 2006г капацитетът на производството на гипсовите смеси е удвоен, а в средата на 2008 г., когато ще е готов вторият завод на фирмата в Истанбул, ще се утрои капацитетът на производството на гипскартон.
Лафарж Далсан в своите заводи в Анкара към момента произвежда 440 хиляди тона гипсови смеси и 17 милиона квадратни метра годишно гипскартон с различни характеристики и размери.
Dalsan managment.JPG

Отляво надясно: г-н Фаик Калемдароулу -Директор производство на завода за гипсови смеси, г-н Тимучин Далоулу – Технически Директор на Далсан Алчъ А.Ш. и г-н Бруно де ла Монерайе – Заместник Генерален Директор на Далсан Алчъ А.Ш.(до 30.06.2008г., пенсиониран)

Новият завод на Далсан Алчъ А.Ш. в Гебзе/Истанбул:

DLS01.jpg DLS02.jpg

DLS06.jpg DLS09.jpg

DLS04.jpg DLS05.jpg

DLS10.jpg DLS11.jpg

* *